Udobnost, komfor, čistoća i pogled sa terase – zlata vrijedan, riječi su koje najbolje opisuju smještaj u Hotelu “Poseidon” na Jazu u Budvi, Crna Gora.


Hotel “Poseidon”, kategorisan sa tri zvjezdice, smješten je na jednoj od najljepših crnogorskih plaža – plaži Jaz u Budvi, Crna Gora. Smještaj hotela je prilagodjen porodicama sa djecom, ali je idealan izbor i za romantične parove željne pravog mira i odmora pored mora.

SOBE I APARTMANI

Hotel raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim sobama i apartmanima. 

Apartmani su dvosobni i sastoje se iz dvije dvokrevetne sobe ili iz jedne dvokrevetne i jedne trokrevetne sobe.

Sobe i apartmani su prostrani, klimatizovani, sa terasama koje imaju pogled na more. Svaka soba i apartman ima sopstveno kupatilo, frižider, sef, satelitsku LCD TV. Većina soba i svi apartmani imaju mini kuhinju.

Čišćenje soba i apartmana, mijenjanje peškira i posteljine su dio svakodnevnih usluga. Smještaj soba i apartmana je udoban i zadovoljiće sve Vaše potrebe.

Vrste soba

 Dvokrevetne

 Trokrevetne

 Četvorokrevetne

 Petokrevetne

Vrste apartmana

Dvosobni (dvije dvokrevetne sobe)

Dvosobni (jedna dvokrevetna i jedna trokrevetna soba)

Opremljenost

 Klima

 Sef

 Satelitska LCD TV 

 Frižider

 Dječiji krevetić (po potrebi)

 Većina soba i svi dvosobni apartmani imaju mini kuhinju

SADRŽAJI I USLUGE

Pansion

Aranžmani u Hotel “Poseidon” na Jazu su na bazi noćenja sa doručkom, polupansiona (doručak i večera ili doručak i ručak) i punog pansiona (doručak, ručak, večera).

OPREMLJENOST

Smještaj soba i apartmana je komforan, moderno opremljen svim potrebnim sadržajima sa terasama i sa pogledom na more.

ODRŽAVANJE

Usluge čišćenja i održavanja su svakodnevne.

PLAŽA

Gostima hotela "Poseidon" stoji na raspolaganju hotelska plaža ispred hotela. Najsavremeniji mobilijar koji garantuje udobnost i opuštanje uključen je u cijenu smještaja.

PARKING

Hotel Poseidon posjeduje sopstveni parking koji se čuva 24 sata na dan i koji je na raspolaganju gostima hotela besplatno. Hotelski gosti posjeduju i propusnicu za besplatan ulazak automobilom u Jaz.

TRANSFER

Gostima koji dolaze avionom ili autobusom obezbjedjeni su besplatni transferi: Aerodrom Tivat - Hotel “Poseidon” – Aerodrom Tivat i Autobuska stanica Budva – Hotel “Poseidon” – Autobuska stanica Budva. Gostima koji avionom slijeću na Aerodrom Dubrovnik ili Aerodrom Podgorica osoblje hotela može organizovati transfere po najpovoljnijim uslovima.

WIRELESS

Terasa restorana, hotel i plaža pokriveni su bežičnim internetom, besplatnim za goste Hotela “Poseidon”.

CHECK IN / CHECK OUT

Check in: od 12:00h

Check out: do 10:00h


Ukoliko gosti dođu prije 12:00h mogu ostaviti svoje stvari na, za to predviđeno mjesto, i sačekati u restoranu dok njihova soba bude spremna.

Gosti koji poslednjeg dana svog boravka žele da napuste Hotel “Poseidon”  popodne ili uveče mogu ostaviti stvari na mjesto koje je za to predviđeno i provesti dan na plaži ili u restoranu do odlaska. U ovom slučaju je gostima na raspolaganju kupatilo koje se može iskoristiti za tuširanje i spremanje prije puta.